Baderomsmøbler
Previous
Next

Baderomsmøbler

HansaBad Baderomsmøbler er en meget eksklusiv møbelserie i høy kvalitet og slitestyrke. Møblene kommer i 40,50,60,80 og 100cm bredde med fordelt på to serier hvor dybden skiller. HansaBad SLIM har en dybde på 39cm mens HansaBad har en dybde på 46cm. Møblene kommer med en halvglanset overflate av eik trestruktur, og høyglanset hvit slett og antrasitt slett som gir et moderne uttrykk, og vil være med på å løfte designet på ditt bad.

Når du kjøper baderomsmøbler fra HansaBad serien får du en komplett, ferdig montert baderoms innredning med en delikat servant i porselen med overløp. Den er toppmontert og rektangulær, med overheng over møbelskap og overløp. Møbelet monteres enkelt på vegg, med medfølgende festebeslag. Speilskapene har god lagringsplass og kommer i samme utførelse som servantmøbelet. Denne modellen vil passe vel så godt inn i et bad med lyse toner som på et bad med mørke toner.

For å bevare slitestyrken, og gjøre rengjøringsjobben enklere for deg, er møbelet foliert og lakkert overflate for slitestyrke. Skuffesystemet består av to skuffer, med fullutrekk og soft-close-funksjon. I den øvre skuffen finnes det ABS-organiser for en praktisk måte å oppbevare sminke og andre kosmetiske produkter. Håndtaker kommer i krom utførelse med et kvadratisk design.

Baderomsmøbelet finnes i 3 farger og 5 størrelser, og vi har også 162cm høye og 35cm brede.